Female empowerment masterclasses | Company coaching

Voor bedrijven

Als succesvolle ondernemer heb ik ook voor bedrijven een mooi aanbod samengesteld en bied ik een aantal diensten aan. 

Onder andere biedt ik company coaching voor het aantrekken en behouden van vrouwelijk talent en een in-company Female Empowerment masterclass. 

Daarnaast help ik start-ups en scale-ups met 1-op-1 coaching. 

Aantrekken en behouden van vrouwelijk talent

Veel IT en Tech bedrijven zijn nog steeds meer een ‘mannenwereld’ dan een ‘vrouwenwereld’. Bedrijven hebben vrouwen nodig voor hun skills, meer balans en het bouwen van goed presterende teams.

Speciaal voor organisaties en managementteams die meer vrouwelijk talent willen aantrekken, behouden en ontwikkelen heb ik een company coaching aanbod ontwikkeld.

Tijdens een aantal interactieve workshops en 1-op-1 coaching werken we aan de volgende vraagstukken

Hierin werken we aan onder andere de volgende aandachtspunten: female empowerment, rolmodellen, cultuur, aanname proces, flexibiliteit van de organisatie, coaching en enablement, communicatie, etc.

In-company masterclass

Het opbouwen van je carrière in een mannenwereld kan behoorlijk uitdagend. Daarom is het erg belangrijk om vrouwen in staat te stellen hun carrière en persoonlijke sterke punten te ontwikkelen.  Ook is het belangrijk dat zij stevig in hun schoenen staan en voor zichzelf kunnen opkomen. 

Zonder deze empowerment is de kans groot dat vrouwen niet maximaal kunnen presteren en zelfs het bedrijf verlaten omdat ze niet gelukkig zijn of zich niet op hun plek voelen.

Dit is waarom ik een female empowerment programma heb ontwikkeld (de She in IT masterclass) die als team, organisatie of individueel gevolgd kan worden.

Coaching voor ondernemers!

Ben jij een van die powervrouwen die een organisatie runt?

Ben jij bezig met het opbouwen van je organisatie of de stap naar de volgende fase? Of ben jij op zoek naar iemand die jou de juiste vragen stelt en uitdaagt om topprestaties neer te zetten? Of iemand die jou een spiegel voorhoudt, kritische vragen stelt en jou de zet geeft die je nodig hebt?

Als ervaren ondernemer en business coach ben ik jouw klankbord om mee te sparren over kansen en uitdagingen die zich voordoen en help ik jouw organisatie naar een volgend niveau te brengen!

Onderwerpen waar ik jou bij uitstek verder mee kan helpen zijn onder andere: het juiste businessplan en de juiste strategie (o.a. verdienmodel, ideale klant, propositie, etc.), het boosten van je business en revenue, leiderschap en people management, team building, overnames of fusies, work-life balance en focus, structuur en mindset!