Ben jij het ook zo zat dat je door de waan van de dag geleefd wordt en nergens echt aan toe komt?

Herken je dit?

Onvoldaan en onrustig plof je s ’avonds op de bank in de hoop dat morgen een betere dag wordt…
She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment
She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Je weet dat het tijd is….

Je denkt er al een tijd over na om dingen anders aan te gaan pakken, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of wat een goede manier is.

In de hoop dat het zich vanzelf wel oplost kijk je het nog even aan, maar laten we eerlijk zijn… Als het zich vanzelf zou oplossen waarom is jouw planning dan nog steeds niet werkend voor je?

Wat zegt zij?

"Er waren veel eye openers! Een aantal dingen werden meteen helder voor mij, en dan op zo’n manier dat ik er ook mee aan de slag kan om mijn doelstellingen te behalen"

Meet de Boost je productiviteit training!

Met deze training zorg je niet alleen voor meer structuur en focus waardoor je efficiënter en effectiever kunt werken, maar het zorgt er ook voor dat je met gemak prioriteiten kunt stellen en echt dingen voor elkaar kunt krijgen.  Daarnaast leer je een systeem en routines bouwen die jou ondersteunen om met energie en passie iedere dag het maximale uit jezelf te halen. De video’s en worksheets geven jou alle tools en tips om een planning te maken die je vol kunt houden en die ervoor zorgt dat je met gemak je doelstellingen behaalt in minder tijd en voldoende tijd voor jezelf hebt!

Als jij deze training hebt gevolgd dan:

She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment
She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Hoe ziet het aanbod er uit?

Nadat je de training hebt gekocht krijg je direct toegang tot de academy met de video’s en worksheets. Deze kun je in je eigen tempo volgen en het werkboek en Excel template kun je downloaden en daar kun je direct mee aan de slag.

Wat krijg je?

8 video’s (van bijna 2 uur)

Werkboek met oefeningen

Onbeperkt toegang tot de training zolang deze beschikbaar is

Bonus: Productiviteit checklist

Aan de slag!

01

Nadat je je hebt ingeschreven en de training hebt betaald ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens voor de academy.

02

Hiermee kun je inloggen en krijg je direct toegang tot de video’s

03

Daarnaast krijg je toegang tot een Google-drive waar je alle worksheets en templates direct kunt downloaden

Wat zegt zij?

" Dit heeft mij concrete handvaten gegeven om het beste uit mijzelf te halen zowel op persoonlijk als professioneel vlak. De tips en tricks die je leert zijn niet alleen tijdelijk handig, deze kun je meenemen door het leven en volledig je eigen maken!"

De modules

Module 1 – Productiviteitsbasics

Wat zijn de grootste redenen voor een slechte productiviteit? Hoe ga je om met uitstelgedrag en wat levert het werken aan je productiviteit je nou echt op? Ook gaan we kijken welke basics er zijn waarmee je direct een impact maakt op hoe productief je bent.

Module 2 – Hoe kies je een systeem

Hoe kies je een systeem wat voor jou werkt en hoe bouw je hiermee een basis voor de toekomst. Plannen maken is leuk, maar het gaat om het vinden van een werkwijze die je vol kunt houden en waar jij een maximaal resultaat mee kunt bereiken.

Module 3 – Master je agenda

Hoe maak je een planning waardoor je effectief dingen voor elkaar kunt krijgen, efficiënt met je tijd kunt omgaan en die zorgt voor rust en structuur.

Module 4 – Wat is echt belangrijk

Wat is echt belangrijk voor je? Hoe stel je de juiste prioriteiten en wanneer plan je wat in je planning in? Je leert om efficiënt met je tijd om te gaan en met focus te kunnen werken waardoor je meer voor elkaar krijgt in minder tijd.

Module 5 – Je energieniveau

Dit is het meest onderschatte onderdeel, maar je energieniveau is essentieel voor je productiviteit. Als jij niet goed in je vel zit of moe bent dan heeft dat een directe invloed op het werk wat uit je handen komt en je creativiteit. In deze module leer je om optimaal gebruik te maken van je energie en hoe je dit structureel op niveau kan houden.

Module 6 – Routines

Het beginnen van je dag met stress is de grootste killer van je productiviteit. In deze module gaan we kijken naar het bouwen van routines zodat jij met een voorsprong aan je dag begint en maximaal gebruik maakt van jouw skills en energie.

Module 7 – Hoe zorg je dat je volhoudt

De realiteit is dat plannen maken leuk is, maar het lastig kan zijn om ze vol te houden. Hoe ga je om met tegenslag of weerstand? Hoe zorg jij ervoor dat je volhoudt en doorzet op het moment dat je er even doorheen zit of dingen niet gaan zoals je wilt of verwacht?

Werkboek en template

Je krijgt een werkboek met concrete oefeningen en Excel template om direct alles wat we bespreken in de praktijk toe te passen. Daarnaast is dit ook een basis voor de toekomst zodat jij continue kunt blijven toepassen wat je in de training leert.

De investering

Wil jij vandaag nog aan de slag en de regie over jouw dagen terugpakken? Wacht dan niet langer en bestel de training nu direct!

€ 69,00 exclusief BTW

Twijfel je nog?

Wat nou als ik je vertel dat ik ook ooit leefde en werkte vanuit stress, chaos en onrust…

I’ve been there en ik weet dat het ook anders kan en dat gun ik jou ook!

She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Als jij deze training hebt gevolgd dan:

Heb je een structuur die je dag in dag uit kunt gebruiken om jezelf scherp te houden en om slimmer en sneller te kunnen werken

Ben je in staat om met meer focus en structuur te werken, waardoor ook de kwaliteit van je werk omhooggaat

Weet jij precies wat je moet doen om goed in je vel te zitten en te bruisen van de energie

Heb je een rock-solid structuur waar jij je aan vast kunt houden en die ervoor zorgt dat je niet door de waan van de dag geleefd wordt

Empowerment masterclass

Ik ben Hendrika

Omgaan met een hoge werkdruk kan uitdagend zijn. Helemaal als je ook je carrière met een gezin en privéleven combineert. Er zijn genoeg dagen geweest waarin ik door de bomen het bos niet meer zag en maar weinig echt uit m’n handen kreeg. Ik was heel druk, maar effectief kreeg ik weinig echt gedaan en mijn to-do lijst bleef alleen maar groeien.

En waar was ik dan eigenlijk druk mee? Met name het blussen van brandjes van anderen, zaken die tussendoor kwamen en uiteraard altijd zeer dringend zijn volgens anderen. Maar hoe zat het eigenlijk met mijn eigen werk en mijn eigen ambities? Mijn energie werd steeds minder en ik was het zat.

Dit moest gewoon anders!

Ik heb een systeem ontwikkeld waarmee ik de regie heb over mijn agenda, planning en waarbij ik ook nog eens de energie heb om het beste en maximale uit mezelf te halen.

Inmiddels pas ik dit al jaren succesvol toe en weet ik uit eigen ervaring wat een enorm verschil dit maakt voor m’n kwaliteit van werken en m’n effectiviteit. Om dan nog maar te zwijgen over hoe goed ik in m’n vel zit en met passie, energie en enthousiasme mijn leven vorm kan geven!

En als ik dit kan dan kun jij dit ook! Sterker nog, ik heb er lang over gedaan om mijn weg te vinden en ik bied jou nu de kans om binnen no-time de regie over jouw dagen en leven terug te pakken!

Veelgestelde vragen

Je krijgt 8 video’s met bijna 2 uur aan materiaal.
Yes dat kan zeker. Na aanmelding en betaling ontvang je een factuur waar de BTW vermeld op staat en deze kan ook zakelijk opgevoerd worden.
Dit verschilt per oefening en hangt af van het tempo waar je in gaat. Ik adviseer je om minimaal 3-4 uur totaal te reserveren voor de oefeningen.
Zolang de training beschikbaar is hou je toegang tot de training.

Stop met uitstellen en pak vandaag nog de regie over jouw productiviteit en planning!