Boost your Business masterclass

Wist je dat het belangrijkste onderdeel van een organisatie de mensen zijn die er werken? Zij maken of breken het succes van een organisatie. Ook wanneer businessplannen en toekomststappen onder de loep worden genomen.

Werknemers zijn een essentieel onderdeel en daarom is investeren in jouw team een goede beslissing. Met de business masterclass draag je hieraan bij. Tijdens deze masterclass gaan we met jouw team aan de slag om zich verder te ontwikkelen via handige tools en te werken aan verschillende scenario’s via concrete opdrachten.

Voor wie is de masterclass?

Wil jij investeren in de ontwikkeling en competenties van jouw team, de teamspirit versterken en een hechtere organisatie vormen? Dan is de business masterclass zeker iets voor jou en jouw team! Deze masterclass is speciaal gericht op IT-ondernemingen die hun werknemers naar een volgend niveau willen brengen en een topteam willen neerzetten.

Deze masterclass is voor elk team dat:

Wat gaan wij doen?

Ben jij klaar om te investeren in de ontwikkeling van jouw mensen? Meld je dan aan voor de business masterclass. Deze masterclass bestaat uit vier modules met verschillende topics. Gedurende acht weken (bi-weekly) werken wij in interactieve (online) sessies aan de teamontwikkeling, organisatiecultuur en businessdoelstellingen. Ook krijgen alle teamleden concrete opdrachten mee om de theorie in praktijk te brengen. Wij gaan direct aan de slag met resultaat boeken!

Tijdens de masterclass heeft elk teamlid toegang tot handige whitepapers en checklists, die ondersteuning en handvaten bieden tijdens hun carrière in de IT. Heeft jouw team high-potential medewerkers die extra begeleiding kunnen gebruiken om hun toptalenten verder te ontwikkelen? De masterclass kan gecombineerd worden met personal coaching voor medewerkers die daar behoefte aan hebben. 

Ben jij benieuwd naar de inhoud van de masterclass?

Aan de slag!

Wil je jouw team nog meer laten uitblinken? Schrijf je dan in voor de business masterclass! Wij starten de masterclass met een kennismakingsgesprek om te bepalen waar de uitdagingen van het team liggen en wat de businessdoelstellingen zijn. Samen maken wij een plan van aanpak om elke masterclass op deze uitdagingen en doelstellingen te laten aansluiten. Na afloop van de masterclass ontvangt elke deelnemer een gratis coachgesprek om te kijken welk resultaat zij behaald hebben en waar nog kansen liggen.

Ben jij klaar om met jouw team de volgende stap te zetten, resultaat te maximaliseren en een blijvende transformatie te behalen? Neem dan direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!

She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment