She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Boost your Business Programma!

Ben jij een ambitieuze ondernemer, CEO of manager en merk je dat je klaar bent voor de volgende stap en wil jij een business die voor jou werkt? Ben je klaar met aanmodderen en wil je echt stappen maken?

Wil jij doorgroeien met je bedrijf of team, maar weet je niet welke stappen je daarvoor moet zetten? Of hoe je daar het beste plan voor kunt maken? 

Dit programma is voor jou als je meer rendement uit je business of team wilt halen, maar te veel tijd kwijt bent met operationele zaken. Waardoor je niet toekomt aan wat eigenlijk echt belangrijk is. Jij wilt de juiste prioriteiten kunnen stellen en effectiever gaan werken.

Jij wilt een business en team bouwen zonder gek te worden. Maar je kunt wel wat hulp gebruiken bij het bouwen en aansturen van je team. Je loopt regelmatig vast omdat je niet exact weet welke stappen je moet zetten om jouw doelstellingen te realiseren.

Wil jij meer vrijheid, meer balans en vanuit je passie kunnen werken en leven? Dan is mijn Boost your Business Programma perfect voor jou!

Herken je dit?

Je voelt aan alles dat het tijd is om de volgende stap te zetten en om je business en team naar een volgend niveau te brengen, maar je vindt het spannend….

Je merkt dat er meer in zit en dat je er meer uit kunt halen. Meer uit jezelf en meer uit je business, maar je weet niet hoe je dit eruit haalt….

Je wilt een serieuze business bouwen en meer impact maken. Meer het verschil maken voor jouw klanten en meer waarde toevoegen. Je merkt dat je te veel tijd kwijt bent aan alles draaiend houden in plaats van aan je bedrijf of team te werken. Op zoek naar systemen die rust en structuur brengen, maar je weet niet exact hoe….

Je bent klaar om slimmer en efficiënter te gaan werken. Je merkt dat je heel goed bent in je vak, maar dat ondernemer of manager zijn een vak apart is….

Je wilt een serieuze business bouwen en een serieus salaris verdienen, maar je weet niet waar te beginnen….

Je mist like-minded mensen om je heen. Die jouw ambitie en passie delen en met wie je ongegeneerd kan brainstormen over jouw business en de kansen die jij ziet….

Waar gaan we aan werken?

In dit programma help ik jou de stappen zetten die nodig te zijn om jouw business en team naar een volgend niveau te brengen. Ik help jou om je business en leven in te richten op jouw voorwaarden en om het maximale eruit te halen!

Wat gaan we doen?

Uiteraard kijken we naar de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn en op basis daarvan maken we een plan van aanpak wat het beste bij jou past!

Wat krijg je en wat kun je verwachten?

Het doel is om echt een blijvende verandering neer te zetten en jou te coachen naar het volgende niveau op business en persoonlijk vlak. Om deze transformatie te realiseren is het belangrijk dat we minimaal 3 maanden met elkaar aan de slag gaan.

Aan de slag!

Pragmatisch, no-nonsense, doel- en resultaatgericht en met veel passie en enthousiasme is hoe ik werk.

Ik empower mijn klanten door ze uit te dagen, bewezen technieken te delen, de juiste vragen te stellen en alle tools aan te reiken om jezelf, je bedrijf en team succesvol naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast heb ik een bewezen blueprint en concreet stappenplan om next level te gaan. Kortom, je krijgt alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn en een blijvende verandering te bewerkstelligen!

Ben jij op zoek naar iemand die jou en jouw business naar het volgende niveau kan helpen, die een enorme ervaring heeft en in de kortst mogelijke tijd het grootst mogelijke (en vooral blijvende) resultaat kan behalen?

Plan dan nu geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek in om te zien of wij een match zijn!

Empowerment masterclass