Female empowerment masterclasses | Company coaching

Business coaching

Ben jij één van die powervrouwen die een team leidt of organisatie runt? En ben jij op zoek naar iemand die jou de juiste vragen stelt en uitdaagt om topprestaties neer te zetten?

Als business coach ben ik jouw klankbord om mee te sparren over kansen die zich voordoen en help ik je jouw team of organisatie naar een volgend niveau te brengen.

Onderwerpen waar ik je bij uitstek verder mee kan helpen:

Wat gaan we doen?

Als ondernemer of manager kom je voor verschillende uitdagingen te staan, zet je hoge doelstellingen en wil je obstakels overwinnen. Hier kun je af en toe best een sparringpartner bij gebruiken; een stok achter de deur om die juiste stap te zetten en prioriteiten te stellen. Als business coach help ik je hierbij. Jij bepaalt daarbij zelf op welk gebied je behoefte hebt aan coaching.

Op basis van ons kennismakingsgesprek komen wij samen tot een maatwerkprogramma en kijken wij naar de aanpak die voor jou het beste werkt. Zo kun je er zeker van zijn dat ik jou de beste en maximale ondersteuning kan bieden.

Aan de slag!

Na het kennismakingsgesprek staat helder op papier waar jij naartoe wilt en welke doelstellingen je wilt behalen. Wij gaan aan de slag met jouw plan van aanpak en bespreken jouw voortgang tijdens tweewekelijkse sessies. Tijdens deze sessies ontvang je de nodige handvaten en tools die je verder helpen als manager of ondernemer. Ik bied jou het inzicht wat je nodig hebt om het maximale uit jezelf en jouw team te halen.

Je bent geheel vrij te bepalen hoe lang je behoefte hebt aan business coaching. Maar wil jij het maximale uit de coachsessies halen? Dan raad ik je aan om minimaal drie maanden samen te werken aan jouw plan. Na drie maanden kun je zeggen dat jij de nieuwe inzichten en tools eigen hebt gemaakt en met succes hebt toegepast op jouw team. Uiteraard kun je mij ook buiten de sessies altijd bereiken voor vragen. Zo ben je zeker van maximale ondersteuning en begeleiding terwijl wij jou en jouw team naar de top tillen!