Coaching voor ambitieuze vrouwen in de IT!

Werken in een ‘mannenwereld’ kan behoorlijk uitdagend zijn. Zeker in de IT en Tech! Je bevindt je in een competitieve en snel innoverende markt, waarin nog steeds voornamelijk mannen aan de top staan.

Als vrouw wil jij jezelf op zowel zakelijk als privé vlak bewijzen. En daar kun je af en toe best wat hulp bij gebruiken. Geloof me, ik weet er alles van! Als coach help ik je bij het opbouwen van je carrière, bij de balans tussen privé en zakelijk en hoe jij met succes het verschil kunt maken! Ondernemers help ik met het succesvol opbouwen en schalen van hun organisatie!

Kortom, alles wat jij nodigt hebt om een rock solid basis neer te leggen voor de toekomst!

Voor ondernemers

Ben jij een van die powervrouwen die een organisatie runt? En ben jij bezig met het opbouwen van je organisatie of de stap naar de volgende fase?

Of ben jij op zoek naar iemand die jou de juiste vragen stelt en uitdaagt om topprestaties neer te zetten? Iemand die jou een spiegel voorhoudt, kritische vragen stelt en jou de zet geeft die je nodig hebt?

Als succesvolle ervaren ondernemer en business coach ben ik jouw klankbord en stok achter de deur en help ik jouw organisatie naar een volgend niveau te brengen!

Onderwerpen waar ik je bij uitstek verder mee kan helpen

Voor groeiers

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière? Maak je binnenkort een promotie, ga je aan een nieuwe functie beginnen of ben jij bezig met de volgende stappen in je carrière?

Dan is dit het moment bij uitstek om jezelf een boost te geven en te zorgen voor de juiste mindset en focus voor je nieuwe uitdaging of volgende stap!

Zoek jij iemand die jou helpt om een snelle start te maken en die helpt met het bouwen van een solide basis om succesvol te zijn in je rol? Een coach die jou uitdaagt, kritische vragen stelt en jou helpt om de skills voor je nieuwe functie of volgende stap zo snel mogelijk meester te maken?

Voor starters en jong talent

Bouw jij als young professional of starter aan je carrière in IT of IT-gerelateerd?

Wil jij een ijzersterke basis en alles hebben wat je nodig hebt om succesvol te zijn, met vertrouwen voor jezelf op te komen, je sterke punten en vaardigheden te maximaliseren en je carrière met succes op te bouwen?

Dan is 1-op-1 coaching uitermate geschikt voor jou!

Onderwerpen waar ik je bij uitstek verder mee kan helpen

Hoe werk ik?

Pragmatisch, no-nonsense, doel- en resultaatgericht en met veel passie en enthousiasme is wat je van mij mag verwachten.

Ik empower ondernemers en vrouwen door ze uit te dagen, bewezen technieken te delen, de juiste vragen te stellen en alle tools aan te reiken om jezelf en je bedrijf succesvol naar een hoger niveau te tillen.

Ook voorzie ik jou van concrete sjablonen, opdrachten, checklists, tools overzichten, e-books en whitepapers.

Kortom, je krijgt alles wat je nodig hebt om succesvol te zijn en een blijvende verandering te bewerkstelligen!

Empowerment masterclass

Wat mensen zeggen