Female empowerment masterclasses | Company coaching

Empowerment programma - In 100 dagen next level!

Veel professionals lopen vaak tegen dezelfde uitdagingen aan tijdens het opbouwen van hun carrière in de IT of Tech. De IT is nog steeds meer een “mannenwereld” waardoor het uitdagend kan zijn om je plek in het team te claimen, je grenzen aan te geven en echt jezelf te zijn.

Veel organisaties willen graag meer vrouwen in hun teams, maar dat is pas de eerste stap. Het is nog belangrijker dat ze zich op hun plek voelen in het team en dat ze het beste en maximale uit zichzelf kunnen halen.

Als dit niet gebeurt dan is de kans groot dat ze de organisatie verlaten omdat ze niet happy zijn. Dit terwijl de mensen in je team misschien wel je meest waardevolle asset zijn die je als organisatie hebt….

Waarom is empowerment belangrijk?

Door een hoge werkdruk kan het lastig zijn om de juiste balans te vinden en heerst vaak het gevoel dat er tijd te weinig tijd is. Het kan ook uitdagend zijn om alle ballen in de lucht te houden zonder in de stress te schieten. Het helder hebben van de prioriteiten is essentieel om de juiste keuzes te kunnen maken en de juiste focus te kunnen aanbrengen.

Ook kan het moeilijk zijn voor teamleden om hun mening te delen of zichzelf uit te spreken. Omdat ze bang zijn om fouten te maken of om een verkeerde vraag te stellen. Of omdat er mensen in het team zitten die nogal overheersend aanwezig zijn. Ze moeten stevig in hun schoenen staan om vanuit hun kracht en passie te kunnen werken en leven. Terwijl dit juist van onschatbare waarde is voor de organisatie.

She in IT helpt de professionals in jouw team of organisatie groeien naar meer zelfvertrouwen, meer vrijheid, meer focus en meer balans!

Wat levert het op?

In mijn in-company empowerment programma leer ik alle deelnemers hoe ze:

  • Slimmer gaan werken en niet harder waardoor ze minder stress ervaren en efficiënter met hun tijd omgaan
  • Zorgen voor een optimale balans waardoor ze niet meer het gevoel hebben dat ze overal tekortschieten
  • Een plan maken met motiverende doelstellingen en ze hierdoor de juiste prioriteiten kunnen stellen
  • Meer structuur en focus aanbrengen in hun werk waardoor ze prima om kunnen gaan met een hoge werkdruk en veeleisende collega’s
  • Met vertrouwen hun plek in het team claimen en niet meer bang zijn om hun mening of input te delen
  • Stevig in hun schoenen kunnen staan en met vertrouwen voor zichzelf op kunnen komen
  • Hun netwerk opbouwen en zichzelf op een goede manier kunnen profileren
  • Zorgen dat ze zichtbaar zijn en op de juiste waarde worden geschat
  • Dat en nog veel meer!

 

Wat levert de organisatie dat op? Teamleden die goed in hun vel zitten, met plezier invulling geven aan hun functie en efficiënt werken. Die met structuur en focus dingen gedaan krijgen en de juiste prioriteiten kunnen stellen. Die met veel passie en enthousiasme toegevoegde waarde kunnen leveren voor jullie klanten, partners en de organisatie! Die op hun plek zitten en zich empowered voelen door de organisatie en dus graag een onderdeel van het team blijven!

Note: Dit empowerment programma is zowel door vrouwen als door mannen te volgen! Dus het hele team kan gezamenlijk deelnemen!

De modules

Module 1: Je personal power

Volledig inzicht in wie jij echt bent, waar je voor staat en hoe je dicht bij jezelf kan blijven. Hoe kun jij consistent aan je uitstraling en branding werken, zowel intern als extern.

Module 2: Sta stevig in je schoenen en laat je niet gek maken!

Alles wat jij nodig hebt om met succes je mannetje te staan en voor jezelf op te komen. Denk hierbij aan: onderhandelen, grenzen aangeven, met kritiek leren omgaan, voor jezelf opkomen, je gevoel van overcompensatie loslaten etc.

Module 3: The bigger picture

Hoe jij je ambitie vorm kan geven en hoog kan inzetten. Durf te dromen! Je maakt een concreet plan met duidelijke doelstellingen en acties. Daarnaast bepaal je de juiste focus zodat jij ook daadwerkelijk jouw doelstellingen kunt behalen op de lange termijn.

Module 4: Ga niet harder werken, maar slimmer

Hoe jij zorgt voor een hogere productiviteit zodat je efficiënter kan werken, hoe je meer structuur aanbrengt en de verwachtingen overtreft. Denk hierbij aan: timemanagement, energie en gezondheid, prioriteiten stellen, work-life balance etc.

Module 5: De juiste mindset en focus voor blijvend succes
Welke tools kun jij inzetten om te zorgen dat jij de juiste mindset en focus hebt om niet alleen op korte termijn succesvol te zijn, maar dit consistent vol kan houden en blijvend succesvol kan zijn!

Module 6: Master je skills

Het vormgeven van je persoonlijke ontwikkeling, opstellen van een ontwikkelplan en bepalen welke skills relevant zijn voor jou op de korte en lange termijn.

Wat krijg je?

Empowerment masterclass

Aan de slag!

Is jouw team klaar voor meer zelfvertrouwen, meer vrijheid, laserfocus en een winning mindset? Dan is dit empowerment programma bij uitstek geschikt voor jullie!

Na dit programma heeft iedere deelnemer een high-performing mindset en focus, alle tools om de productiviteit te boosten, duidelijke doelstellingen en een concreet actieplan en alle best practices die nodig zijn om uit te blinken en next level te gaan!

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat ik voor jullie organisatie kan betekenen? Plan dan direct een kennismakingsgesprek met me in!