Empowerment workshop | She in IT |

Empowerment workshop

Veel professionals lopen tegen dezelfde uitdagingen aan tijdens het opbouwen van hun carrière in de IT of Tech. Het kan uitdagend zijn om te bepalen wat je volgende stap gaat zijn en hoe je jezelf kunt door ontwikkelen. Maar ook om echt jezelf te kunnen zijn en een juiste balans te vinden in jouw leven.

Wat wil je nou echt en waar word jij echt gelukkig van? Hoe breng je het beste in jezelf naar boven en zorg je dat je jouw potentieel maximaal benut? Waarom is dat zo belangrijk? Omdat je anders onrustig wordt en met het gevoel rondloopt dat er nog zoveel meer in je zit, maar dat het er simpelweg niet uitkomt.

Dat is vaak het moment dat mensen zich gaan vervelen en niet meer gemotiveerd zijn. Ze gaan om zich heen kijken en de kans is groot dat ze de organisatie verlaten om ze niet happy zijn….

Waarom is empowerment zo belangrijk?

Door een hoge werkdruk (en laten we eerlijk zijn, die vind je in heel veel bedrijven) kan het lastig zijn om de juiste balans te vinden en om niet in de stress te schieten. Het duidelijk hebben van de prioriteiten is essentieel om de juiste keuzes te kunnen maken en om met de juiste focus te kunnen werken.

Professionals voelen vaak dat ze meer willen en meer kunnen, maar weten niet exact hoe ze dat voor elkaar moeten krijgen. Waardoor ze vaak niet de stappen zetten die nodig zijn en niet meer vooruitkomen.

Of het is lastig om stevig in je schoenen te blijven staan en echt vanuit je kracht en passie te kunnen werken. Wat zonde is, want dat is uiteindelijk waar het om gaat en waar je iemand het verschil mee maakt.

She in IT helpt jouw team of organisatie groeien met een empowerment workshop  naar meer focus, meer balans, meer structuur en meer resultaat!

Maak je plan | Tips voor vrouwen in de IT en Tech | She in IT

Wat gaan we doen?

Tijdens deze 4-uur durende empowerment workshop gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Wie ben je nou echt en vind jij belangrijk? (het bouwen van je persoonlijk profiel en in je kracht staan)
  • Het bouwen en gebruiken van je netwerk en personal brand
  • Motiverende en empowerende doelstellingen
  • Het maken van een concreet en solide actieplan
  • Hoe ga je slimmer en met meer focus werken in plaats van harder (het optimaliseren van je productiviteit waardoor je minder stress ervaart en efficiënter met je tijd omgaat)
  • Het bouwen van een positieve en krachtige mindset
  • Hoe conditioneer je jezelf dagdagelijks om succesvol en gelukkig te zijn

 

Note: Deze workshop is zowel door vrouwen als door mannen te volgen! Dus het hele team kan gezamenlijk deelnemen!

De workshop is praktisch ingestoken en bestaat naast theorie uit concrete oefeningen, tools en templates voor de deelnemers die ze niet alleen nu kunnen gebruiken maar ook in de toekomst.

Ze krijgen alles wat ze nodig hebben om een kick-start te kunnen maken en te kunnen leven en werken vanuit hun kracht, met de juiste strategie, mindset en focus. Hierdoor bouwen ze aan meer zelfvertrouwen, meer focus en structuur, meer balans en brengen ze zichzelf en hun carrière naar een volgend niveau!

Aan de slag!

Is jouw team of organisatie klaar voor meer zelfvertrouwen, meer vrijheid, laserfocus en een winning mindset? Dan is deze workshop bij uitstek geschikt voor jullie!

Na deze workshop heeft iedere deelnemer alle tools om een vliegende start te maken. Om slimmer en efficiënter te gaan werken, duidelijke en motiverende doelstellingen te kunnen formuleren, een concreet actieplan en allerlei best practices die nodig zijn om uit te blinken en next level te gaan!

Ben jij benieuwd wat de mogelijkheden zijn en wat ik voor jullie organisatie kan betekenen? Plan dan direct een kennismakingsgesprek met me in!

Wat mensen zeggen