Zonder actie blijven dromen slechts dromen en worden ze geen realiteit! Ben jij klaar voor echte actie?

Herken je dit?

Maak je plan | Tips voor vrouwen in de IT en Tech | She in IT
She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Je weet dat het tijd is….

Vol goede moed heb je weer doelstellingen opgeschreven, maar je weet dat er echt iets moet gebeuren om te zorgen dat het niet alleen bij leuke plannen blijft.

Je wilt de stap wel zetten, maar bent ook bang om uit je comfort zone te komen en serieus aan de slag te gaan.

Je denkt er al een tijd over na om dingen anders aan te gaan pakken, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Of wat een goede manier is.

En that’s where I come in!

review

"Een heel goede tijdsinvestering die je aan jezelf verplicht bent! Veel stof tot nadenken en weer even een reset doen weg van de geijkte paden en de dagelijkse werkzaamheden om even goed na te denken waar je staat, waar je wil zijn, en hoe je daar gaat komen."

Bouw je gameplan!

Deze workshop zorgt ervoor dat jij een helder, realistisch en concreet beeld hebt van je doelstellingen en hoe je deze ook daadwerkelijk gaat realiseren. Je hebt een plan met concrete stappen en actiepunten die je prioriteit kunt geven in jouw dagelijkse en wekelijkse planning. Tijdens de workshop krijg je alle tips en inzichten die jij nodig hebt om een concreet plan te bouwen, maar we gaan ook direct aan de slag. Je gaat dus weg met een concreet plan om jouw dromen een realiteit te maken! Je moet alleen wel nog de stappen gaan zetten die nodig zijn!

Als jij deze workshop hebt gevolgd dan:

She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment
She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Hoe werkt het?

De workshop vindt plaats op donderdag 17 februari van 15:00 tot 17:00 uur. Het is een interactieve sessie via Teams en er is uiteraard ook ruimte voor vragen.

Nadat je je hebt aangemeld krijg je een bevestigingsmail en 2 dagen voor de workshop ontvang je een mail met de Teams link, het werkboek en Excel template en de laatste praktische informatie.

De investering

€ 49,00 exclusief BTW

Als jij deze workshop hebt gevolgd dan:

Weet je exact welke stappen je moet zetten en deze zorgen voor een duidelijke planning

Kun je makkelijker nee zeggen tegen bijzaken, omdat je weet wat prioriteit heeft en echt belangrijk is

Heb je een gameplan wat je continue als basis en houvast kunt gebruiken

Empowerment masterclass

Ik ben Hendrika

Zonder doelstellingen en actieplan was ik nooit wereldkampioen karate geworden…

Zonder duidelijk en concreet plan had ik nooit succesvol mijn bedrijf kunnen verkopen….

Ik weet als geen ander hoe belangrijk doelstellingen en een actieplan voor je succes zijn. Maar niet alleen voor je succes, ook voor hoe goed je in je vel zit en de kwaliteit van je leven.

Soms kan het uitdagend zijn om te bepalen wat je nou echt wilt en om te bedenken hoe je daar gaat komen. Ik wist ook niet op ieder moment in mijn leven waar ik op de lange termijn wilde staan, maar ik ging dan wel aan de slag met wat ik wel wist. En niet alleen met wat ik wist, maar ook met de ambities en dromen die ik op dat moment had.

Daar maakte ik een duidelijk plan voor met hele duidelijke stappen waar ik consistent mee aan de slag ging. Die consistentie en planning heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik succesvol m’n business, karate en privéleven kon vormgeven.

En als ik dat kan, dan kun jij het ook!

Veelgestelde vragen

We beginnen om 15:00 en ik verwacht dat we rond 17:00 uur klaar zijn. Afhankelijk van hoeveel vragen er zijn.
Dat hangt erg af van je eigen tempo, maar mijn advies is om minimaal wekelijks een half uur aan je plan te besteden. Om je voortgang bij te houden en om je planning voor de week erop te maken.
Yes dat kan zeker. Na aanmelding en betaling ontvang je een factuur waar de BTW vermeld op staat en deze kan ook zakelijk opgevoerd worden.

Stop met uitstellen en pak vandaag nog de regie over het behalen van jouw doelstellingen en het realiseren van jouw droomleven!