Hey ik ben Hendrika!

Dankzij mijn ambitie, discipline en oneindig veel doorzettingsvermogen ben ik erin geslaagd mijn passie voor coachen en IT te combineren. Mijn sport- en zakelijke carrière hebben ervoor gezorgd dat ik als geen ander weet wat ervoor nodig is om bovenmatig te presteren en het maximale uit jezelf te halen. 

Dat is niet altijd even gemakkelijk, maar met de juiste keuzes, focus, structuur en mindset kun je topprestaties neerzetten. Dit is niet alleen mijn overtuiging, maar ik heb ook de ervaring dat dit echt werkt!

Learning the hard way

Op jonge leeftijd had ik al enorme interesse in de IT en in ondernemen. Als één van de weinige meiden volgde ik een IT-opleiding en op mijn achttiende ben ik in het bedrijf van mijn broer gestapt: eXpertise-IT. In rap tempo groeiden wij uit tot een serieus bedrijf met grote klanten. Totdat mijn leven zes jaar later een drastische wending nam en mijn broer plotseling overleed. Niet alleen privé lag mijn leven overhoop, maar ook zakelijk bracht dit de nodige uitdagingen met zich mee. Ik leerde the hard way hoe je een bedrijf runt. Gepaard met de nodige ups en downs heb ik mij vier succesvolle jaren staande gehouden als vrouwelijke ondernemer tussen al het ‘mannelijk geweld’ van de IT-wereld.

Stuck in the middle

Totdat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en ik meer vrijheid wilde. Op zoek naar die vrijheid en het verlangen iets nieuws te doen, verkocht ik eXpertise-IT aan één van de grootste IT-dienstverleners in Nederland. In de jaren die volgde, werkte ik als de enige vrouwelijke director in het directieteam van George Banken. De dynamiek van een investeringsorganisatie en de ontwikkelingen die Detron doormaakte, zijn ontzettend leerzaam geweest. Toch was het na drie jaar echt tijd voor een volgende stap…

She in IT

Tijdens mijn corporate avontuur had ik altijd het gevoel dat ik mijn eigen draai nog wilde vinden. Het verlangen ergens aan bij te dragen; om daadwerkelijk het verschil te maken en anderen in hun carrière te kunnen helpen. Dat gevoel heeft me nooit losgelaten en uiteindelijk besloot ik dat het tijd was om te doen wat ik écht leuk vind. Ik combineerde mijn passie voor IT, mijn passie voor karateteams coachen en mijn werkervaring met alle fantastische vrouwen in de IT-wereld.

Als oprichter van She in IT gebruik ik nu mijn leermomenten, kennis en ervaring om jou te coachen. Wil jij vrijblijvend kennismaken met mij? Neem dan vandaag nog contact met mij op en dan plannen wij snel een gesprek in!