Wat zeggen zij?

Hendrika is persoonlijk en inspirerend. Haar persoonlijke- en professionele ontwikkeling zijn een krachtige basis voor haar werk!

Ik heb mijn 1-op-1 gesprekken met Hendrika als erg fijn ervaren. Haar houding en communicatie stralen rust en vertrouwen uit, waardoor je je snel op je gemak voelt en de gesprekken snel de diepte in kunnen. Ze is erg creatief in het geven van adviezen en tips, waardoor je er enthousiast mee aan de slag gaat. Ik heb veel van haar kunnen leren en zal haar in de toekomst zeker vaker vragen te sparren over uitdagingen en carrièrestappen.

Ik heb de samenwerking met Hendrika als super prettig ervaren. De betrokkenheid van Hendrika waardeer ik enorm. Ze neemt de tijd voor je en kijkt ook waar de organisatie behoefte aan heeft en hoe zij vanuit haar expertise kan helpen. De presentatie en hand-out waren verder erg professioneel, niet alleen qua look & feel maar ook de uitvoering. Haar verhaal is sterk en heeft de juiste energie om dit goed over te brengen. Ik zou zeker opnieuw met Hendrika samenwerken.

Ik heb de samenwerking met Hendrika als super prettig ervaren. De betrokkenheid van Hendrika waardeer ik enorm. Ze neemt de tijd voor je en kijkt ook waar de organisatie behoefte aan heeft en hoe zij vanuit haar expertise kan helpen. De presentatie en hand-out waren verder erg professioneel, niet alleen qua look & feel maar ook de uitvoering. Haar verhaal is sterk en heeft de juiste energie om dit goed over te brengen. Ik zou zeker opnieuw met Hendrika samenwerken.

Hendrika heeft de studenten van onze MBO opleiding software development een hele inspirerende talk gegeven. Het was heel leuk voor de studenten om te horen hoe iemand die ook op MBO is begonnen, uiteindelijk een heel succesvol bedrijf heeft opgezet (en verkocht). Er was genoeg ruimte voor vragen, welke de studenten ook gretig gebruikte om nóg meer te weten te komen. Bedankt namens de Bit Academy!

Hendrika is een energieke spreker met een mooi verhaal en waardevolle tips. Je ziet dat ze passie heeft voor wat ze doet en dat ze uit eigen ervaring en overtuiging spreekt.

Er was veel ruimte voor eigen input en het delen van ervaringen, dit waardeer ik heel erg. De sessies hebben mij concrete handvaten gegeven om het beste uit mijzelf te halen zowel op persoonlijk als professioneel vlak. De tips en tricks die je leert zijn niet alleen tijdelijk handig, deze kun je meenemen door het leven en volledig je eigen maken. Hendrika helpt je bij het leren wat jouw sterktes en zwaktes zijn, en daar juist op in te zetten. Dit maakt je uniek en geeft je nou juist net dat voorsprongetje als je weet hoe je het goed inzet, en dit leer je. Ik voel me bewuster, zelf verzekerder en strijdlustiger na onze coaching sessies en ben er van overtuigd dat dit mij gaat helpen mijn doelstellingen te behalen.

Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik kon open met Hendrika praten over mijn werk en de organisatie. Het persoonlijk profiel zie ik als een zeer waardevol instrument waarmee ik in de toekomst aan de slag kan gaan. Ik waardeerde tevens de gestructureerde manier van werken.

Op onze HR teamdag heeft Hendrika ons meegenomen in de inzichten en ervaringen omtrent het onderwerp diversiteit. Met haar enthousiasme en persoonlijke ervaringen heeft ze het bewustzijn voor het thema aangewakkerd en ons bruikbare tips gegeven voor de korte en lange termijn.

Hendrika is een hele fijne mentor die goed luistert naar waar je behoefte aan hebt en daar goed op in speelt. Door de sessies met Hendrika voel ik me zelfverzekerder en krachtiger binnen mijn huidige functie. De tips en trics die zij heeft gedeeld, neem ik de rest van mijn loopbaan mee. Zowel privé als zakelijk ben ik enorm gegroeid de afgelopen maanden en daar ben ik haar enorm dankbaar voor.

Hendrika is een ontzettend lieve en empathische coach. Ze luistert aandachtig, stelt goede vragen en doordat ze ook haar eigen ervaringen deelt voelt het direct heel vertrouwd. Hendrika heeft mij geholpen in het creëren van een juiste mindset, het houden van focus en het opstellen van een (beknopt) businessplan. Bovendien gaf zij mij een liefdevolle schop onder mijn kont waardoor ik eindelijk bepaalde stappen durfde te zetten die ik in het begin te spannend vond (lees: het opzetten van mijn instagram pagina). Hendrika bracht de chaos in mijn hoofd terug naar een duidelijke structuur. Door haar pragmatische aanpak, wist ik na onze sessies altijd precies welke stappen ik moest zetten, hoe ik dit precies ging doen en zat ik bovenal vol met positieve energie. Ik ben Hendrika ontzettend dankbaar, ik was nooit zover gekomen zonder haar hulp.

One of the best collaborations I've had so far. Helped me think what I want to achieve in life and how to go about it. Thank you Hendrika for being such a great coach!

Hoe aard je in een bedrijf waar je alle mogelijkheden, je (nog) ontzettend ambitieus bent, maar eigenlijk nog geen duidelijk idee hebt in wat je wil en hoe je dat gaat bereiken? Hier heeft Hendrika me enorm bij geholpen door de juiste onderwerpen stuk voor stuk door te lopen en de juiste vragen te stellen, en aan de hand hiervan ook een plan te maken voor de komende maanden en zelfs jaren. Hendrika heeft me de juiste handgrepen gegeven om te reflecteren en mezelf verder te ontwikkelen om een goede basis te leggen voor mijn carrière in IT! Ik zou dit dus ook zeker aanraden als je net start binnen IT of een carrière switch gaat maken. Hendrika is een ontzettend fijne coach met een bak ervaring en nog meer positiviteit!

In the session Hendrika delivered she shared the essential things she learned from her books, coaches, mentors and real life. With her wealth of experience as a female in the world of IT she is well positioned to inspire and teach others how to achieve what you want in life. If ever you are looking for a performance coach that will get you moving, Hendrika is a great choice!

Een workshop van 4 uur volgen, en het gevoel hebben of je 8 uur geluisterd hebt, Met recht kan je dit empowered noemen. De tijd vloog voorbij, ondanks het hoge tempo voelde het zeer relaxed aan. Veel stof tot nadenken gekregen. Als je het gevoel hebt dat je vast loopt in je loopbaan is een sessie bij Hendrika een aanrader.