"Life is not about finding yourself it’s about creating yourself, writing your own story and owning your future!"

Inspiratiesessies

Je kunt ook met me samenwerken als spreker voor evenementen waar ik met veel passie en enthousiasme mijn kennis, ervaringen en best practices deel! 

Het is ook mogelijk om de opties te bespreken om gezamenlijk aan campagnes of andere actiegerichte activiteiten te werken.

Waar kun je me voor vragen? Inspiratiesessies, als keynote spreker, voor workshops, paneldiscussies en als dagvoorzitter.

Waar praat ik veel over? Ondernemerschap, IT en Tech, Diversity en inclusion, female empowerment, leiderschap en topsport in combinatie met het bedrijfsleven!

Naast het spreken over bovenstaande onderwerpen, deel ik op het podium ook graag mijn verhaal over ondernemerschap, keiharde keuzes maken en high-performance. Over hoe ik mijn bedrijf opbouwde, na 10 jaar succesvol verkocht op m’n 27e, m’n financiële onafhankelijkheid bouwde, 3 keer wereldkampioen karate werd, een corporate carrière opbouwde en die vervolgens achterliet om mijn droomleven op te bouwen!

Downloads

Masterclasses

Alle masterclasses zijn heel praktisch ingestoken en bestaan naast theorie uit concrete oefeningen, tools en templates voor de deelnemers. Deze kunnen niet alleen nu gebruikt worden, maar bieden ook een houvast en framework voor de toekomst.

De masterclasses duren ongeveer 1,5 tot 2 uur en worden op locatie of digitaal gegeven. De exacte inhoud wordt altijd vooraf onderling afgestemd zodat het volledig aansluit op jullie wensen en we een maximaal resultaat kunnen neerzetten.

Je kunt kiezen uit de volgende thema’s:

  • Female empowerment
  • Het bouwen van outstanding teams op basis van diversiteit
  • Aan aantrekken en behouwen van vrouwelijk talent
  • Persoonlijk leiderschap
  • Slimmer werken vanuit structuur en rust
  • Krachtig positioneren
  • Doelgericht werken met een rock-solid en haalbaar actieplan
  • Het bouwen van een krachtige mindset
  • Breaking biases

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een maatwerk masterclass te maken gebaseerd op jullie wensen.

Programma

Een programma is volledig maatwerk en duurt meestal drie maanden. Het is een combinatie van een aantal thema’s zoals hierboven genoemd en volledig afgestemd om ervoor te zorgen dat we jullie deelnemers maximaal kunnen ondersteunen.

Een dergelijk programma bestaat vaak uit een aantal groepsmasterclasses en 1-op-1 coaching voor de deelnemers. Ook de programma’s zijn interactief van opzet zodat alles wat we bespreken ook direct in de praktijk kan worden toegepast.

Dit is de enige manier waarop je echt verandering voor de lange termijn kunt realiseren!

She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Hoe werkt het?

Plan een kennismaking

Je plant een kennismakingscall met me in en we bespreken waar jij behoefte aan hebt en wat ik voor je kan betekenen.

Voorstel

Na ons gesprek ontvang je een uitgewerkt voorstel van me. Na akkoord stemmen we de planning af en gaan we aan de slag!

Aan de slag

Tijdens de sessie(s) zorg ik ervoor dat alle deelnemers geïnspireerd worden, in actie komen en krijgen ze alle tools en ondersteuning om in de praktijk aan de slag te gaan en dit ook op lange termijn vol te houden!