Downloads

Downloads

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan, mezelf ontwikkelt en een groot aantal best practices ontwikkeld die mij enorm geholpen hebben om het beste in mezelf naar boven te halen.

Met regelmaat maak ik content waarin ik deze best practices deel zodat jij direct kan beginnen met het boeken van resultaten en kan excelleren als vrouw in de IT.

Hier kun je jouw downloads opvragen en laat me weten waar jij graag meer over leest en hoe ik jou verder kan helpen!

Boost your business hacks

Boost your business hacks

Wil jij uitblinken met jouw organisatie? Wil jij meer omzet en winst realiseren, die droomklant binnen halen of een high-performing team neerzetten? Download de boost your business hacks!

Hoe krijg je meer structuur en bespaar je tijd

Structuur aanbrengen en besparen

Heb jij soms ook het gevoel dat je geleefd wordt door je agenda? Dat je heel druk bent, maar eigenlijk maar weinig echt gedaan krijgt? Ben jij toe aan meer structuur en wil jij de regie over je dag weer zelf in handen? Download dan nu 5 tips die meer structuur aanbrengen en jouw kostbare tijd besparen!
Masterclass boost your business

Boost your business masterclass

Wil jij je team naar een hoger niveau brengen? Wil jij een boost in je business realiseren? Wil jij een betere teamspirit en meer focus in je organisatie? Dan is de Boost your business masterclass de oplossing voor jou! Download onze whitepaper direct!
Empowerment masterclass

Masterclass She in IT

Ben jij klaar voor een high-performing mindset en om topprestaties neer te zetten? Wil jij jouw sterke punten ontwikkelen en je carrière verder opbouwen? Wil jij meer weten over hoe je een zo’n groot mogelijk resultaat neerzet en blijvend succes creëert? Dan is de She in IT masterclass de oplossing voor jou! Download onze whitepaper direct!
Uitblinken in een mannenwereld

Uitblinken in een mannenwereld

Wil jij weten hoe jij als vrouw jezelf kan onderscheiden in een mannenwereld? Hoe jij stevig in je schoenen komt te staan, maar toch dicht bij jezelf blijft? Download dan nu de 5 tips die elke vrouw in de IT laat uitblinken!