Inspiratie sessie @ Amsterdam

Afgelopen maand was ik gevraagd om een inspiratiesessie te geven voor 45 jonge meiden en het was echt geweldig! De sessie ging over vrouwen in IT/Tech, ondernemerschap, tips en tricks om je carrière op te bouwen en over het durven dromen en je passie volgen.

Hoe maak je de juiste keuzes en welke mogelijkheden zijn er eigenlijk allemaal? Er zijn zoveel kansen en functies die hartstikke leuk zijn en de mogelijkheden in de IT/Tech zijn eindeloos! Wat technische functies tot minder technische functies. Uiteindelijk gaat het erom dat jij iets kiest wat bij jou past en waar jij enthousiast van wordt!

Ik word altijd zo enthousiast van dit soort sessies. De geweldige directe vragen, de oprechte interesse, het enthousiasme en de openheid van de meiden was echt onwijs leuk om te zien. Vragen die we vaak zelf niet meer durven stellen omdat we bang zijn om een ongemakkelijke vraag te stellen. Ik hou ervan! Als je dingen wil moeten moet je ook gewoon alles vragen.

Dankbaar ben ik dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen aan hun ambitie en hun enthousiasme om hun passie te volgen. Ik hoop dan ook altijd oprecht dat ik een aantal van deze meiden kunnen laten zien dat alles mogelijk is en dat dat ook voor hun mogelijk is.

Durf te dromen en laat je niet tegenhouden door de mening van anderen of omdat je misschien denkt dat je iets niet kunt…. Je bent zoveel sterker dan je zelf denkt! Ik was geen hoogvlieger op school, maar tegen alle verwachtingen in ben ik meer dan prima terecht gekomen. Omdat ik durfde te dromen en voelde dat alles mogelijk is!

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om een inspiratiesessie te organiseren bij jouw organisatie? En wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem dan hier direct contact met mij op!

Share this post

Kickass

Nu beschikbaar!

Wil jij het maximale uit jezelf en uit je carrière halen? Bestel dan nu direct jouw exemplaar van Kick-Ass (Het ultieme handboek voor ambitieuze vrouwen) via de onderstaande link of bij onder andere Bruna, Bookspot, Scheltema of De Vries van Stockum!