Je voelt aan alles dat je meer kunt en meer wilt. Dat je nog niet het maximale uit jezelf haalt en dat er onbenut potentieel in je zit. Dit maakt je onzeker en onrustig…. Je bent ambitieus en gunt jezelf die droomcarrière en een fijn privéleven, maar hoe?

Herken je dit?

Door een hoge werkdruk en veeleisende organisatie of klanten is het moeilijk om een goede balans te vinden en kom je voor je gevoel vaak tijd te kort. Hierdoor schuift je eigen ontwikkeling vaak al snel op en leef je vooral in de waan van de dag….

Je vindt het lastig om nee te zeggen, je grenzen aan te geven en de juiste prioriteiten te stellen. Waardoor je jezelf te vaak op de tweede plek zet….

Het is uitdagend om stevig in je schoenen te staan en niet aan jezelf te twijfelen of bang te zijn dat je fouten maakt of een verkeerde vraag stelt. Hierdoor is het uitdagend om jezelf op een goede manier te profileren….

Dit kan je het een onzeker gevoel geven waardoor je gaat twijfelen aan jezelf. Misschien ga je wel twijfelen of de IT wel echt iets voor jou is of je hebt het idee dat je jezelf niet meer kunt zijn waardoor je geen plezier meer haalt uit je werk….

Of het gevoel dat je zowel thuis als op je werk tekortschiet. Je schiet in de stress door het gevoel dat je alle ballen hoog moet houden en dit heeft je het gevoel dat je continue achter de feiten aanloopt….

Empowerment voor ambitieuze organisaties | She in IT
She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Je weet dat het tijd is….

Je weet dat het tijd is om met iemand aan de slag te gaan die jou naar een volgend niveau brengt, maar je vindt het spannend om uit je comfort zone te stappen. Je denkt dat het zich misschien vanzelf wel oplost…. Of je moddert nog even door in de hoop dat je zelf een uitweg vindt….

Maar wat nou als ik je vertel dat dit ook anders en sneller kan?

Wat zegt zij?

"De sessies hebben mij concrete handvaten gegeven om het beste uit mijzelf te halen zowel op persoonlijk als professioneel vlak. De tips en tricks die je leert zijn niet alleen tijdelijk handig, deze kun je meenemen door het leven en volledig je eigen maken. Ik voel me bewuster, zelf verzekerder en strijdlustiger na onze coaching sessies en ben ervan overtuigd dat dit mij gaat helpen mijn doelstellingen te behalen."

Performance babes!

Mijn 3 maanden programma stelt jou in staat om jouw droomcarrière te bouwen en het maximale uit jezelf te halen. Je ontvangt hierbij ook alle tools en tips die nodig zijn om niet alleen op korte termijn succesvol te zijn, maar ook zodat je in de toekomst exact weet hoe door kunt pakken!

Met de sessies en concrete oefeningen leer ik jou exact welke stappen je moet zetten zodat je vol focus en zelfvertrouwen jezelf naar een volgend niveau kunt brengen!

She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Als jij dit programma hebt gevolgd dan:

She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment
She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Hoe ziet het aanbod er uit?

Heb je interesse in mijn programma? Dan beginnen we met een match gesprek

Zijn we een match? Dan ontvang je van mij een bevestiging en de factuur voor het programma

Daarna ontvang je een e-mail met onder andere een link naar alle documenten en naar mijn agenda om direct je eerste sessie in te plannen!

Wat krijg je?

6x een 1-op-1 sessie van 1,5 uur (online of op locatie)

Een compleet werkboek

Onbeperkt tussentijds contact

Aan de slag!

01

Je ontvangt een e-mail met onder andere een link naar alle documenten en naar het intake formulier. Het intake formulier wordt zoveel mogelijk meegenomen in het programma zodat we maximaal kunnen focussen op wat voor jou belangrijk is

02

Na de eerste sessie krijg je concrete oefeningen om direct aan de slag te gaan met alles wat we bespreken tijdens de sessie. Samen maken we ook direct een start met de oefeningen.

03

Je kunt je sessies in je eigen tempo inplannen, maar mijn advies is om er minimaal een week tussen te laten. Dus om de sessies tweewekelijks in te plannen. Zo behaal je het meeste resultaat uit je programma

Wat zegt zij?

"Hendrika is een hele fijne mentor die goed luistert naar waar je behoefte aan hebt en daar goed op in speelt. Door de sessies met Hendrika voel ik me zelfverzekerder en krachtiger binnen mijn huidige functie. De tips en tricks die zij heeft gedeeld, neem ik de rest van mijn loopbaan mee. Zowel privé als zakelijk ben ik enorm gegroeid de afgelopen maanden en daar ben ik haar enorm dankbaar voor"

De modules

Module 1 - Strategie

Hoe jij je ambitie vorm kan geven en hoog kan inzetten. Durf te dromen! Je maakt een concreet plan met duidelijke doelstellingen en acties. Daarnaast bepaal je de juiste focus zodat jij ook daadwerkelijk jouw doelstellingen kunt behalen op de lange termijn. In deze module gaan we ook aan de slag met het maken van een persoonlijk profiel en hoe jij jezelf krachtig kunt positioneren binnen en buiten de organisatie.

Module 2 - De juiste mindset voor blijvend succes

Welke tools kun jij inzetten om te zorgen dat jij de juiste mindset en focus hebt om niet alleen op korte termijn succesvol te zijn, maar dit consistent vol kan houden en blijvend succesvol kan zijn! Alles wat jij nodig hebt om stevig in je schoenen te staan en je niet druk te maken over de mening van anderen!

Module 3 - Focus

Hoe jij zorgt voor een betere productiviteit zodat je efficiënter kan werken, hoe je meer structuur aanbrengt en de verwachtingen overtreft in minder tijd. Denk hierbij aan: timemanagement, energie en gezondheid, prioriteiten stellen, work-life balance etc. Ook gaan we in deze module aan de slag met essentiële skills zoals effectieve communicatie, onderhandelen, omgaan met kritiek en het bouwen van zelfvertrouwen.

Worksheets en templates

Bij alle modules krijg je concrete worksheets met oefeningen en templates. Deze kun je gebruiken om direct alles wat we bespreken in de praktijk te brengen en vorm te geven. Je gaat dus ook echt aan de slag met het maken van je plan etc.

Tussentijds contact

Mocht je tussentijds tegen vragen of situaties aanlopen die je wilt bespreken dan kun je altijd contact met me opnemen. Ook is het mogelijk om je oefeningen in te sturen voor feedback.

Wat krijg je?

Twijfel je nog?

Twijfel je nog? Wat nou als ik je vertel dat ik in dezelfde situatie heb gezeten? Dat ik twijfelde of het wel voor mij weggelegd was. Dat ik het moeilijk vond om met mezelf aan de slag te gaan en uit m’n comfort zone te stappen.

Ik weet hoe het is en hoe uitdagend het soms kan zijn, maar ik ben hier om jou te helpen!

She in IT | Diversity | Women in IT and Tech | High-performance teams | Empowerment

Als jij dit programma hebt gevolgd dan:

Kun je met gemak de juiste prioriteiten stellen waardoor jouw persoonlijke ontwikkeling niet meer naar de achtergrond verdwijnt

Werk je slimmer waardoor je minder stress hebt en efficiënter met je tijd omgaat

Kun je met gemak nee zeggen, je grenzen aangeven en heb je geen moeite om jezelf op de eerste plek te zetten

Sta je stevig in je schoenen en weet jij jezelf perfect te profileren

Twijfel je niet meer aan jezelf en weet jij exact wat je wilt en moet doen om jouw carrière op te bouwen en jouw droomleven vorm te geven

Empowerment masterclass

Ik ben Hendrika

Met ruim 20 jaar ervaring in de IT durf ik wel te zeggen dat de IT superleuk, maar ook uitdagend kan zijn.

De afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgebouwd als ondernemer, vrouw in de IT, in managementfuncties en in diverse organisaties. Dit ging echt niet altijd makkelijk en ik heb met hard vallen en weer opstaan geleerd wat er nodig is om succesvol te zijn, maar vooral om happy te zijn en goed in je vel te zitten.

Ik heb de klap gehad…. Ik heb m’n lessen op de harde manier geleerd…

Momenten waarop ik aan mezelf twijfelde en of mijn ambities niet te hoog gegrepen waren. Of ik wel goed genoeg was. Momenten waarop ik geen idee had hoe ik het allemaal voor elkaar moest krijgen. Waar ik de tijd vandaan moest halen en of er wel ruimte was voor een carrière en fijn privéleven naast elkaar…

Uiteindelijk heb ik besloten dat het roer om moest en vond ik een manier om de stap naar een volgend niveau te maken. Het heeft mij geholpen om het beste in mezelf naar boven te brengen zonder mezelf kwijt te raken. Om mijn onafhankelijkheid op te bouwen. Om stevig in m’n schoenen te staan en met vertrouwen voor mezelf op te komen en mijn droomcarrière en leven te bouwen. En dat gun ik jou ook!

Veelgestelde vragen

Dit is verschillend per module. Mijn advies is om 1 tot 2 uur uit te trekken per module en de oefeningen tussendoor te reviewen. Sommige oefeningen zul je niet in 1 keer invullen en hebben wat meer tijd nodig.

Yes dat kan zeker. Je ontvangt een factuur waar de BTW vermeld op staat en deze kan ook zakelijk opgevoerd worden.

Dit programma is geschikt voor iedere ambitieuze vrouw. Zowel voor starters als voor vrouwen die al wat langer in de business zitten en de volgende stap willen maken. Het belangrijkste is dat jij er klaar voor bent en open voor staat om met jezelf aan de slag te gaan!

Je kunt dit programma zowel online als op locatie volgen. Als je kiest voor op locatie dan kiezen we samen een locatie die voor ons beide goed past. 

Stel jouw dromen niet langer uit! Het is nu tijd voor actie en zonder actie blijven jouw dromen altijd dromen en worden ze geen realiteit! Claim nu jouw plek en laat jouw toekomst niet afhangen van toeval, maar neem de touwtjes in hangen!