Podcast: Empower Women

Beluister het Podcast interview van Sandra Lagace, founder van het Empower Women Event, met Hendrika Willemse.

Hendrika Willemse noemt zichzelf een multifunctional. Ze is moeder, spreker, country manager en ex meervoudig wereld kampioen karate. Ze geeft trainingen en is auteur van het boek ‘’Kick Ass’’. Vrouwen mogen meer voor goud gaan en niet meer genoegen nemen met minder. Als ex meervoudig wereldkampioen karate weet ze als geen ander wat er voor nodig is om te winnen en om aan de top te blijven.

Zilver is voor haar dan ook de eerste plek van de verliezers. Ze heeft een drive om te winnen. Kick Ass staat voor de figuurlijke schop onder je kont, dus niet in de slachtofferrol gaan zitten. Hendrika wil het maximale uit het leven halen. Hoe we omgaan met tegenslagen en hoe we ons dus voelen fascineert haar. Doen waar je happy van wordt en omarmen wie je bent, dat is belangrijk voor Hendrika. Dit draagt ze dan ook uit naar vrouwen.

Blij zijn met elke dag, dat is wat ze mee heeft gekregen van haar broer die al op jonge leeftijd een succesvolle IT ondernemer was. Doelen en ambities zijn onmisbaar maar zonder rust en goed in je lijf zitten, kun je geen doelen bereiken.

De podcast bekijk je hier: https://www.empowerwomen.nl/50-hendrika-willemse/

Luisteren doe je hier: https://open.spotify.com/episode/0VKO1FPPvIOzBUnqV0RHcR?si=S4GbZERdSuCAXtCr6mCnsg

Share this post

Kickass

Nu beschikbaar!

Wil jij het maximale uit jezelf en uit je carrière halen? Bestel dan nu direct jouw exemplaar van Kick-Ass (Het ultieme handboek voor ambitieuze vrouwen) via de onderstaande link of bij onder andere Bruna, Bookspot, Scheltema of De Vries van Stockum!