NL Digital | Meest inspirerende vrouwen in Tech 2021

5 oktober was het diversity day en publiceerde NL Digital hun lijst met meest inspirerende vrouwen in Tech.

Super trots ben ik dat ik deel mag uitmaken van deze mooie lijst met allemaal powervrouwen! Vrouwen die zich inzetten voor meer diversiteit en inclusie in de IT en Tech sector. Check hier de volledige lijst!

Met deze lijst wil NL Digital meer zichtbaarheid geven aan inspirerende vrouwen in de sector, omdat zij geloven in de kracht van rolmodellen. Persoonlijk geloof ik hier ook heel sterk in. Zodat vrouwen kunnen zien wat de mogelijkheden zijn en welke kansen er allemaal liggen.

“Het is mijn missie om vrouwen in de IT te helpen en te empoweren om hun carrière met succes op te bouwen en het maximale uit zichzelf te halen! Om te durven dromen en met vertrouwen in hun kracht te kunnen staan!”

Daarnaast help ik ook altijd graag vrouwen en jonge meiden op weg als ze vragen hebben of een klankbord zoeken. Zelf was ik hartstikke jong toen ik de IT in ging en ging ondernemen. Ik had het superfijn gevonden als ik destijds iemand had gehad die mij kon helpen met de uitdagingen en vraagstukken waar ik tegenaan liep.

Wil jij eens van gedachte wisselen of brainstormen over de vraagstukken waar jij tegenaan loopt? Neem dan hier direct en geheel vrijblijvend contact met me op!

Share this post

Kickass

Nu beschikbaar!

Wil jij het maximale uit jezelf en uit je carrière halen? Bestel dan nu direct jouw exemplaar van Kick-Ass (Het ultieme handboek voor ambitieuze vrouwen) via de onderstaande link of bij onder andere Bruna, Bookspot, Scheltema of De Vries van Stockum!