Interview Dutch IT Channel

Hendrika Vreugdenhil start She in IT – Interview Dutch IT Channel

Hendrika Vreugdenhil verlaat enterprise cloud specialist Nutanix om opnieuw voor zichzelf te beginnen. “De afgelopen jaren heb ik veel nagedacht en heb ik besloten dat ik m’n passie ga volgen. Ik ga al m’n ervaring inzetten om me te richten op het empoweren van vrouwen in de IT. Denk hierbij aan personal coaching, business coaching en masterclasses etc.

M’n bedrijf gaat She in IT heten.”Vreugdenhil vervolgt: “Een aantal weken geleden heb ik besloten om na ruim 4,5 jaar Nutanix te gaan verlaten. Dit om vorm te geven aan een grote passie die ik al lange tijd heb. Na 10 jaar bij grote Amerikaanse bedrijven te hebben gezeten is het voor mij tijd om opnieuw het ondernemerschap op te zoeken. Vandaag is de lancering van www.she-in-it.com. She in IT is opgericht om vrouwen in de IT te empoweren om hun dromen na te jagen. Om stevig in hun schoenen te staan, hun skills en carrière te maximaliseren en het beste uit zichzelf te halen!”

Waarom specifiek vrouwen in de IT? “De IT is nog steeds een vooral door mannen gedomineerde markt. Het kan als vrouw behoorlijk uitdagend zijn om in de IT een carrière op te bouwen. Dat is in ieder geval mijn ervaring geweest in de afgelopen 20 jaar. Dit terwijl er volop kansen liggen voor vrouwen en het ook ontzettend leuk en uitdagend kan zijn”.

Door een veelzijdige IT-carrière van ruim 20 jaar, de verkoop van eXpertise-IT, het coachen van internationale karateteams en mijn eigen internationale trackrecord heb ik een flinke set aan best practices ontwikkelt. Deze ga ik met She in IT ga inzetten zodat vrouwen en jonge meiden in de IT hun “mannetje” kunnen staan en excelleren in wat ze doen!”

https://dutchitchannel.nl/669331/hendrika-vreugdenhil-start-she-in-it.html

Wil jij naar aanleiding van mijn interview met Dutch IT Channel weten wat ik jou kan bieden? Of wil je geheel vrijblijvend kennismaken? Neem dan nu contact met mij op!

Share this post:

Uitblinken in een mannenwereld

Gratis whitepaper

Wil jij weten hoe jij als vrouw jezelf kan onderscheiden in een mannenwereld? Hoe jij stevig in je schoenen komt te staan, maar toch dicht bij jezelf blijft? Download dan nu de 5 tips die elke vrouw in de IT laat uitblinken!