RSM Star – Women in Tech Speakers Event

Women in Tech speakers event! In april was ik uitgenodigd om deel te nemen aan dit evenement van de STAR-Rotterdam School of Management. Ik was hier ontzettend enthousiast over en heb dan ook volmondig JA gezegd!

Met een aantal andere powervrouwen heb ik een mooi panelgesprek gehad over een aantal zeer actuele onderwerpen. Het ging onder andere over vrouwen in de Tech markt en het opbouwen van je carrière hierin.

We hebben met een grote groep jong talent gesproken over onderwerpen als stereotypen in de Tech industry, diversity & inclusion, carrière uitdagingen, AI en de impact hiervan en female leadership. Stuk voor stuk allemaal ontzettende interessante onderwerpen en ook allemaal erg relevant momenteel.

Waar ik vooral heel enthousiast van werd was het enthousiasme en de gedrevenheid van de groep jonge talenten die aanwezig waren. De openheid waarmee gesproken werd en de welwillendheid om te ontwikkelen en te leren. Echt superleuk om te zien en ik ben echt heel blij dat ik hier onderdeel van mocht zijn!

Wil jij meer weten over mij en wat ik doe als spreker? Neem dan contact met me en plan een introductie meeting met me in!

Women in Tech speakers event | She in IT | Hendrika Willemse | Entrepreneur

Share this post:

Uitblinken in een mannenwereld

Gratis whitepaper

Wil jij weten hoe jij als vrouw jezelf kan onderscheiden in een mannenwereld? Hoe jij stevig in je schoenen komt te staan, maar toch dicht bij jezelf blijft? Download dan nu de 5 tips die elke vrouw in de IT laat uitblinken!